Porsche design nielen vo vašej garáži

19.04.2013 11:41

Spolupráca firmy Porsche design s mnohými výrobcami znamená že nálepku Porsche nájdete aj tam, kde ju ani nečakáte. Partnerstvo s firmami Siemens, BOSCH, Zumtobel, Grundig a Faber-Castell prebieha už niekoľko desaťročí, pričom realizácia projektu od návrhu až po výrobu prebieha pod taktovkou designerov Porsche.

P´3600 Pipe: Legendárny rad fajok inšpirovaný vzduchom chladenými valcami motorov Porsche. Hlavička Fajky je chladnejšia, čo zvyšuje komfort fajčiara.

P´6930 Chronograph: Legendárne hodinky inšpirované tachometrom s výbornou odčitateľnosťou.  Ako materiál je použitý titán, sklíčko hodiniek je zafírove, a nechýbajú ani fosforescenčné ručičky.

Porsche design Adidas Bounce S2: Revolučné bežecké tenisky vyvinuté v spolupráci s firmou Adidas. Ponúkajú až o 20 percent viac komfortu a 15 percent viac elasticity a mimoriadny bežecký komfort. Nečudo veď odpruženie tenisiek je odvodené od zavesenia kolies auta.

P´7111 PAN Desk lamp: LED lampa vyrábaná v spolupráci s firmou Zumtobel už niekoľko desaťročí! Zaberá minimum priestoru a kĺbový mechanizmus je integrovaný do hliníkových ramien, takže ho pozorovatel ani nevníma.

P´3110 TecFlex: Ohybné pero, ktoré sa zapína pohybom zápästia, je inšpirované kovovými hadicami zo súťažných špecálov.

P´8472 Sunglasses: Extrémne tenké slnečné okuliare sú vyrobené z titánu, sklíčka z nepoškriabatelného polykarbonátu. Po ich zložení zaberajú iba minimum priestoru.

Porsche Blouson Limited Edition Na pohľad jednoduchá a napriek tomu do posledného detailu prepracovaná bunda. Exkluzívny materiál tvorí ručne šitá Nappa jahňacia koža.  špecialitou je všité púzdro na MP3 prehrávač s vývodom na slúchadlá v krčnej oblasti.